Bine ați venit la EDCG INFORMATICA S.R.L.!

Pachetul de bază WebUntis

Puteți exporta orarele și planificările suplinirilor actualizate zilnic din Untis în WebUntis cu doar câteva mișcări de mouse. Modul de furnizare al acestor informații către toată lumea (ex.: profesori, elevi și părinți) este definit de dumneavoastră.

Complementary image for the product

Nu este nevoie de o activitate complicată de instalare și întreținere, deoarece WebUntis rulează pe serverele Gruber & Petters.

 

Oriunde ați fi, sunteți la zi cu noua aplicație UntisMobile

Pachetul de bază WebUntis vă permite să folosiți calculatorul și laptop-ul dvs. precum și aplicația gratuită  UntisMobile app care vă aduce ultima versiune de orar pe tableta sau telefonul dumneavoastră.

Încercați-o. Descărcați aplicația pentru  Android sau iOS și testați-o folosind datele școlii de demonstrație integrate.

Complementary image for the product
 

Agenda

Modulul WebUntis Agenda este un sistem de planificare și rezervare a sălilor accesibil în Internet.

Procedurile de gestiune a sălilor și resurselor devin mai ușoare și mai rapide. În același timp se îmbunătățește modul de utilizare a sălilor și resurselor, deoarece profesorii pot gestiona cu ușurință rezervările folosind Internetul, ceea ce duce la micșorarea solicitării administrației centrale.

Complementary image for the product
 
Urmariți prezentarea:
 
 
 

Condica clasei

Condica electronică a clasei înlocuiește complet condica clasei pe hârtie.

 

Complementary image for the product

Modulul pentru condica clasei al WebUntis vă permite să introduceți date folosind internetul oriunde v-ați afla și oricând ați dori.

 

mesaje text (SMS)

WebUntis (SMS) reprezintă modul de comunicare cel mai rapid și ușor al unei școli cu 'lumea înconjurătoare'.
 

Complementary image for the product

Această functie vă permite să trimiteți mesaje de tip text (SMS) elevilor, părinților, întreprinderilor sau altor persoane care au dreptul sa primească astfel de informații.

Scrisorile lungi, e-mail-urile necitite sau indisponibilitatea telefonică vor deveni curând probleme ale trecutului.

 

Trimiteți un mesaj text (SMS) elevilor absenți direct din condica clasei; trimiteți atenționări privind lipsa scutirilor sau informați-vă elevii despre conținutul lecției următoare. WebUntis SMS poate fi utilizat în multe moduri.

Complementary image for the product

 

Urmăriți prezentarea:

mesaje text

 

Elev

WebUntis Student este un sistem de gestiune a cursurilor care înlocuiește formularele de înregistrare greoaie și ușurează coordonarea cursurilor.

 

Complementary image for the productComplementary image for the product

Puteți genera ușor și rapid modele și perioade de înscriere pentru elevii dvs. care se înregistreaza folosind internetul.

Informațiile privind cursurile pot fi importate în Untis și integrate în planificarea orarului numai prin acționarea unui buton.

 

Urmăriți prezentarea:

elev

 

 

Parent-teacher day

Modulul  WebUntis Parent-teacher day (ziua părinte-profesor) permite părinților și companiilor de școlarizare pentru școlile vocaționale să programeze întâlnirile cu profesorii într-un mod mult mai relaxat.

 

Complementary image for the product

Părinții vor vedea invitațiile fiecarui profesor din prima privire și pot să programeze întâlnirile cu dânșii foarte simplu prin internet. Drept consecință, în zilele întâlnirilor dintre părinți și profesori nu vor exista practic timpi de așteptare.

 

Profesorii pot să trimită invitațiile rapid și ușor.  Apoi verifică perioadele de timp rezervate deja de părinți și pot să pregătească discuțiile despre elevi.

 

Complementary image for the product

 

Complementary image for the product

Administratorii introduc absențele profesorilor, aleg sălile și au o vedere de ansamblu asupra întâlnirilor planificate.

 

 

Untis Mobil

Cu ajutorul aplicațiilor noastre oficiale pentru telefoane inteligente și tablete pe Android și iOS aveți întotdeauna ultima actualizare a orarului dvs. la îndemână, ceea ce vă face mai flexibili și mai mobili.

Tabelele de mai jos conțin un rezumat al funcțiilor disponibile în diversele versiuni.

(este necesar pachetul de bază WebUntis)

 
(este necesară Condica clasei)
 
 
 

Atunci când sunteți conectați, modificările zilnice sunt sincronizate cu datele din aplicație. Orarele o dată accesate, rulează complet independent datorită funcției offline. Profesorii au, de asemenea, și posibilitatea de a introduce orice conținut predat sau absențe în condica clasei.

Image that is showing the product

Image that is showing the product

Image that is showing the product