Bine ați venit la EDCG INFORMATICA S.R.L.!

Untis

Instituțiile din domeniul educației utilizează generatorul de orare Untis în peste 25 de limbi pentru a-și genera și gestiona orarele.  Datele memorate de Untis pot fi analizate cu ușurință sub multe aspecte și apoi folosite într-o gamă largă de aplicații statistice.

 

Date de bază

În Untis se definește numărul de zile al săptămânii în care se țin cursuri. În plus, se pot declara profesorii, clasele, sălile și materiile disponibile la școala dvs.

Un sistem sofisticat de asistență la introducerea datelor vă ajută în munca dvs.

 

Complementary image for the product

 

Disponibilități (constrângeri temporale)

Complementary image for the product
 

Pe cât posibil, prof. Marie Curie ar trebui să aibă prima oră a zilei liberă (timp de ajungere la școală foarte lung) în timp ce orele 2-6 ar trebui să fie ocupate.  Ea predă vinerea la o altă școală și din această cauză nu este de loc disponibilă în această zi.  În plus, una dintre după amieze (oricare) trebuie să rămână liberă.

Definiți disponibilitățile pentru profesori și săli și specificați, de ex., că materiile importante nu ar trebui predate după amiaza.

Optimizare

Generatorul de orare a fost dezvoltat continuu de peste 40 de ani. Alegeți rezultatul care vă convine cel mai mult din mai multe soluții. Blocați anumite ore înainte de optimizare pentru ca acestea sa nu fie deplasate de algoritm. Dacă este necesar, dupa efectuarea calculelor, Untis vă ajută să îmbunătățiți orarele în mod interactiv.

Uneltele de diagnostic informează asupra oricăror neconcordanțe în orar.

Complementary image for the product