Bine ați venit la EDCG INFORMATICA S.R.L.!

Untis 2019

Aici vă puteți forma o imagine de ansamblu asupra noilor funcții ale versiunii noastre 2019!

În afara unei intefețe moderne, veți descoperi nenumărate noutăți în aproape toate domeniile.  Aruncați o privire și asupra noutăților din modulele noastre.

O descriere completă a tuturor noilor funcții ale versiunii 2019 poate fi găsită în broșura de prezentare a noii versiuni din zona noastră de descărcare

 

Iunie 2018: Versiunea 2019  este deja disponibilă

În Untis 2019 au fost create câteva funcționalități noi pentru a face lucrul cu progamul și mai ușor. Câteva dintre noutăți le descriem aici, mai multe detalii pot fi găsite în filmele noastre despre versiunea 2019, iar toate noutățile pot fi găsite în broșura de descriere a versiunii 2019.

 

Funcția pentru comentarii

 

Una dintre funcțiile noi cele mai mari și mai extinse din Untis 2019 este cea pentru comentarii care poate fi utilizată în toate zonele programului. Ea permite adăugarea de texte oarecare oricărui câmp. 

 

Filtrare rapidă

 

Acționați tasta din dreapta a mouse-ului în câmpul dorit al rastrului și selectați funcția de filtrare după conținutul curent al câmpului respectiv. Prin aceasta se selectează cu o singură comandă atât funcția de filtrare cât și valoarea filtrului.

 

Lista derulantă a elementelor

 

Dirigenție multiplă

În special în școlile profesionale, deseori un profesor este diriginte pentru mai multe clase. Din acest motiv, în datele de bază ale profesorilor au fost introduse două câmpuri noi: "Numărul claselor", pentru care un profesor este diriginte și "Lista claselor" pentru care respectivul profesor este diriginte. 

 

 

Filtrarea elementelor

 

 

Funcŧia de filtrare a elementelor, disponibilă de câțiva ani pentru orarele sinoptice, a fost extinsă astfel încât să poată fii utilizată și în alte locuri  cum ar fi, de exemplu, imprimarea orarelor individuale.

 

 Copierea absențelor

Absențele pot fi copiate și adăugate unei alte zile. Pentru aceasta trebuie selectată absența dorită și acționat CTRL+C de pe tastatură. Se selectează apoi intervalul de timp în care se dorește inserarea absenței și se acționează CTRL+V.

 

Marcarea colorată a suplinitorilor

 

 

Prezentarea evenimentelor în orar

 

Evenimentele la care participă numai o parte a clasei și din cauza cărora a fost definită o grupă de elevi, sunt reprezentate acum în orarul clasei paralel cu cursul normal.

 

Decontarea suplinirilor

 

Un domeniu separat din calculul decontării suplinirilor se ocupă de generarea unui raport sinoptic privind supravegherile pauzelor planificate / ținute și respectiv disponibilitățile.

 

Disponibilitățile pentru supravegherea pauzelor

 

Acum se pot planifica disponibilități și pentru supravegherea pauzelor.

 

Examene în Untis WebUntis

 

 

 

Resurse minime (recomandat):

Procesor 2 (3) GHz, 1 (4) GB RAM, spațiu liber de memorare  850 MB (1,5 GB),
Sistem de operare de la Windows Vista cu toate Service Pack-urile, Windows Server de la 2008 R2.