Bine ați venit la EDCG INFORMATICA S.R.L.!

Untis 2018

Aici vă puteți forma o imagine de ansamblu asupra noilor funcții ale versiunii noastre 2018!

 

În afara unei intefețe moderne, veți descoperi nenumărate noutăți în aproape toate domeniile.  Aruncați o privire asupra noutăților din modulele noastre.

O descriere completă a tuturor noilor funcții ale versiunii 2018 poate fi găsită în broșura de prezentare a noii versiuni din zona noastră de descărcare

Iulie 2017: Versiunea 2018  este deja disponibilă

În Untis 2018 au fost create câteva funcționalități noi pentru a face lucrul cu progamul și mai ușor. Câteva dintre noutăți le descriem aici, mai multe detalii pot fi găsite în filmele noastre despre versiunea 2018, iar toate noutățile pot fi găsite în broșura de descriere a versiunii 2018.

 

Interfață modernă

 

Am adaptat interfața Untis 2018 la cele mai noi standarde Windows. Astfel, chiar dacă sunt multe ferestre deschise, se poate vedea dintr-o privire dacă programul este în modul de lucru orar sau suplinire.

 

Salvare automată

 

Cu Ctrl+Shift+B se  poate genera o salvare automată din Untis MultiUser, dar și dintr-un fișier .gpn. Fișierul va fi scris în acel dosar indicat pentru fișierele salvărilor de siguranță..

 

Orar

 

 

Editorul orei orarului

Editorul orei orarului a primit o nouă față. Cu noua funcționalitate se pot adăuga sau elimina câmpuri. Și aici există acum o funcție de zoom.

 

 

Modificarea sălilor pentru mai multe ore

 

 

Funcția 'Modificarea sălilor' funcționează acum cu mai multe ore. Orele dorite trebuie selectate cu tasta Ctrl apăsată și lansat apoi dialogul de alocare al sălilor.

 

Mod istoric

Am creat o nouă funcție cu care se pot compara simplu și rapid mai mulți ani școlari  - modul de lucru istoric. Nu este nevoie de licența suplimentară, modul istoric este inclus în modulele de planificare a cursurilor și de calcul al valorilor.

 

Deplasarea suplinirilor

 

Noua versiune permite și deplasarea suplinirilor. Dacă se deplasează o suplinire încă nerezolvată, profesorul absent este pus automat drept suplinitor. Același principiu se aplică și la suplinirea sălilor.

Dialog nou pentru sarcini speciale

 

Dialogul pentru sarcini speciale a fost complet modificat. Acum se afișează mai multe informații ceea ce este foarte util atunci când, de exemplu, se dorește planificarea cursurilor pentru mai multe clase și se poate folosi avantajul unei modificări în serie.

 

Introducerea examinărilor folosind tasta din dreapta a mouse-ului

 

În mod suplinire, se pot introduce acum examinări direct în orar folosind tasta din dreapta a mouse-ului.

 

Planificarea în orarul elevilor

 

Acum se pot planifica și permuta ore și în orarele individuale ale elevilor.

 

Orare de tip calendar

 

 

 

 

 

Resurse minime (recomandat):

Procesor 2 (3) GHz, 1 (4) GB RAM, spațiu liber de memorare  850 MB (1,5 GB),
Sistem de operare de la Windows Vista cu toate Service Pack-urile, Windows Server de la 2008 R2.