Bine ați venit la EDCG INFORMATICA S.R.L.!

5.05.2017 Promovare WebUntis Sprechtag

05.05.2017 Promovare WebUntis Sprechtag [WebUntis - Ziua porților deschise]

 

Trimiteți cererea dvs. online la  www.untis.at/sprechtag - astfel  veți putea testa  WebUntis Sprechtag gratuit și fără nicio obligație, începând din acest moment și până în luna august 2018.

 

În cadrul acestui test aveți la dispoziție următoarele funcții:

 

- Organizarea online a zilelor porților deschise

- Transmiterea invitațiilor către elevi/părinți/instituții

- Planificarea online a discuțiilor separate

- Liste sinoptice și statistice

- Optimizarea suplimentară a planificării întâlnirilor

- Înscrierea pentru discuții separate
 

 
Folosind WebUntis Sprechtag, profesorii pot transmite ușor și comod invitații părinților/elevilor, respectiv instituțiilor. Aici se pot diferenția invitațiile dorite și cele făcute din obligație. Bineînțeles că profesorii pot să-și conceapă și propriile texte pentru invitații.

 

Părinții/elevii, respectiv instituțiile, pot să stabilească în liniște, înaintea zilei porților deschise, cu ce profesori ar dori să discute.  Planificarea și rezervarea întâlnirilor se face online fără nciciun efort, iar în ziua porților deschise puteți veni cu lista planificărilor făcute. Prelucrarea centralizată a întâlnirilor pentru toți elevii, permite rezervarea și prin secretariat.

 

 
Ce se întâmplă cu profesorii cei mai iubiți? Chiar  toți părinții invitați  obțin și o planificare pentru discuții? Programul de optimizare suplimentară permite planificarea automată a discuțiilor între patru ochi. Prioritatea regulilor de planificare poate fi stabilită conform situației specifice  a fiecărei școli. Bineînțeles că alocarea automată poate fi folosită opțional pentru post procesare.

 

Cu ajutorul modulului pentru organizarea zilelor porților deschise, părinții pot să rezerve timp pentru convorbiri cu profesorii. Profesorii, cunoscând  ce părinți și când au planificate convorbirile, se pot pregăti cât mai bine în vederea discuțiilor. Părinții, la rândul lor, obțin o planificare precisă a discuțiilor și a duratei acestora.

Mai jos se găsesc prezentările video pentru WebUntis Sprechtag (o altă soluție este vizitarea www.untis.at/HTML/hilfe_video.php ).

Pentru informații suplimentare va rugăm să folositi formularul de contact sau să vă adresați firmei austriece la www.untis.at .
 

Articol original scris de Untis GmbH în mai 2017